Blog semanal

Blog semanal

jueves, 6 de agosto de 2015

Millora del servei que presta la policia local al ciutadà i als turistes de Palma.

Per millorar el servei a la ciutadania l’Ajuntament de Palma reobre l’oficina de denúncies de la policia municipal al districte Centre, després que es tanqués l'any 2012.

La reobertura s’emmarca dins la política del nou equip de govern d’impulsar “la policia de proximitat”. Amb aquest nou servei tant la ciutadania, com els veïns i veïnes, i els turistes, podran presentar denúncies en un lloc proper i no s'hauran de traslladar fins a Son Gotleu o San Ferran com fins ara.

Potenciar la policia de proximitat vol dir més presència al carrer i estar a prop del ciutadà i,a més, treballar en el compliment de les ordenances. Els darrers anys s'havien potenciat les unitats de seguretat ciutadana en detriment de les unitats de proximitat i de compliment d'ordenances, una dinàmica que es vol canviar.
L’oficina es troba al carrer Jaume Lluís Garau. L’horari d’atenció al públic serà de les 9.00 a les 13.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores de dilluns a divendres. Tant al torn del matí com al de l’horabaixa hi haurà dos policies locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario