Blog semanal

Blog semanal

martes, 6 de octubre de 2015

Lideraré la coordinació i la feina en comú dels ajuntaments de l'Àrea Metropolitana de Palma per millorar els serveis als nostres ciutadans.Des de l'Ajuntament de Palma vull impulsar i enfortir la relació amb els tres municipis que constitueixen l’Àrea Metropolitana, l’anell de municipis que envolten la ciutat: Calvià, Marratxí i Llucmajor.

Ahir varem començar les reunions amb el batle de Llucmajor, Jaume Tomàs Oliver, i membres del seu equip de govern, per coordinar serveis i actuacions a la Platja de Palma-S'Arenal . La reunió ha tingut per objectiu coordinar els equips de govern d’ambdós municipis en matèria de Seguretat Ciutadana, Salut, Neteja, Benestar Social, Urbanisme i Mobilitat.

 

I és que l’Àrea Metropolitana comparteix nombrosos serveis que val la pena coordinar per prestar-los en millors condicions als nostres veïns i visitants.

La intenció és que aquestes reunions siguin periòdiques. Posteriorment es faran trobades amb els batles de Calvià i Marratxí i també proposaré que més endavant hi hagi una trobada dels 4 batles.

Es tracta d’un moment històric, ja que no s’havia treballat abans per a coordinar l’Àrea Metropolitana i es que són temps de canvi, de noves polítiques i de pensar en els ciutadans. Si els veïns es mouen amb normalitat d'un municipi a l'altre els ajuntaments han de fer el mateix i treballar junts per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario