Blog semanal

Blog semanal

jueves, 5 de noviembre de 2015

Bones notícies turístiques des de Londres.


Els operadors turístics britànics comercialitzaran Palma com a destinació d’hivern i augmentaran la connexió aèria durant aquest periode.

La línea aèrea Jet2 posa 10.000 places més  i avança la temporada sis setmanes per començar a  volar en febrer; a més, promocionarà per primera vegada Palma en els fulletons de JET2CITYBREAKS

La delegació municipal, encapçalada pel batle de Palma, José Hila, torna avui de Londres després de constatar el compromís dels agents de viatges i companyies aèries britàniques a comercialitzar Palma en temporada mitjana-baixa

Ha conclòs aquest dimecres, en el marc de la World Travel Market de Londres, la agenda de reunions amb els màxims responsables d'operadors turístics i companyies aèries britàniques amb el propòsit de tancar importants acords de comercialització del destí turístic Palma en temporada baixa.

D’entrada, els operadors turístics britànics, amb els quals s’ha entrevistat el batle, s’han compromès a comercialitzar Palma com a destinació d’hivern (CityBreaks/Escapades de cap de setmana) i augmentar la connexió aèria durant aquest periode. D’aquesta manera, la línea aèrea Jet2 oferirà 10.000 places més i avançarà la temporada sis setmanes per començar a  volar en febrer; a més, a través del seu touroperador Jet2 Hollydays, la companyia britànica promocionarà per primera vegada Palma en els fulletons de JET2CITYBREAKS. Les campnyes de promoció es faran a través del sistema de comàrqueting. Un acord semblant s’està tancant amb EasyJet, que inclourà l’ampliació de places i la promoció conjunta a la zona nord d’Anglaterra.Juntament amb l'equip de treball format per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; el gerent de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, Pedro Homar, i el president de l'Associació Hotelera de Palma, Javier Vich, hem mantingut trobades amb els directius de Classic Collection Holidays i els responsables de Kirker Holiday, dos operadors turístics especialitzats en viatges de luxe fets a mida.

Hem constatat la bona predisposició dels agents de viatges i companyies aèries britàniques a comercialitzar Palma en temporada mitjana-baixa, alhora que s'han mostrat molt receptius i han reconegut que Palma té un bon producte per consolidar-se com una destinació de city break de primer nivell.Els representants de Palma s'han mostrat molt satisfets amb els acords adoptats, que responen a les expectatives amb què s'iniciava aquesta ronda de reunions amb els representants del mercat turístic britànic

Així mateixEasyJet i EasyJet Holidays, British Airways Holidays i Thomas Cook, un dels majors operadors turístics del Regne Unit, han mostrat el seu compromís a comercialitzar la destinació i augmentar la connexió aèria durant els mesos d'hivern.

El britànic és, després de l'alemany i l'espanyol, el tercer mercat emissor més important. L'any passat, un 16% dels turistes que varen visitar la capital de les Illes Balears en temporada alta procedien d'aquest país. En temporada baixa, aquest percentatge es va reduir al 5%. Per a aquest any s'han previst rutes addicionals a les existents que enllacen Palma amb ciutats com Leeds, Edimburg o Manchester.
No hay comentarios:

Publicar un comentario